Elävän musiikin kulta-aikana 30- ja 40-luvuilla kappaleet sävellettiin hyvin ja sovitukset perustuivat elävän musiikin akustisiin ominaisuuksiin. Musiikki myös soitettiin hyvin. Ei siis ihme, että sellaiset sävellykset, kuten esimerkiksi Misty, As Time Goes By, All Of Me, Mood Indigo ja sadat muut, elävät edelleen kuulijoiden mielissä. Ne soivat ikäluokasta riippumatta kuulijan korvassa kauniisti juhlistaen syntymäpäiviä, häitä ja muita arvokkaita tilaisuuksia.

Happy-Go-Lucky on kuin kotonaan Helsingin Suomalaisen Klubin korkeatasoisessa ravintolassa (vas).
Kuva on tosin otettu hiukan tulen keksimisen jälkeen.

Ravintolasalin laadukas täysikokoinen flyygeli soi kauniisti ja elävästi. Ravintolan juhlava tunnelma ja hyvä ruoka muodostavat hyvät olosuhteet juhlalle kuin juhlalle.

Klikkaa ja katso bändin Facebook-sivua!

HAPPY-GO-LUCKY edustaa tätä evergreen-tyylisuuntaa. Ohjelmisto käsittää muutakin melodista musiikkia. Monet uudemmat, myös kotimaiset sävellykset, yltävät tämän tyylisuunnan tasolle. Orkesterimme nimi tulee amerikkalaisesta sanonnasta "Happy Go Lucky", joka tarkoittaa huoletonta kulkijaa.

Yhtyeen instrumentteja ovat tenori-, baritoni- ja alttosaksofoni sekä klarinetti, kitara, piano, basso ja rummut. Tilaisuuden luonteen niin vaatiessa, reservistä löytyy myös kaksi haitaria, buzuki ja mandoliini.

Soitamme tarvittaessa juhlien alussa sisääntulomusiikkina ns. hissimusaa tunnelman elävöittämiseksi. Äänen taso säädetään vierailijamäärän mukaan aina siten, että kaikissa pöydissä voidaan keskustella. Uskomme pukeutumisemme (musta tai valkoinen smokki) lisäävän juhlanne arvokkuutta. Soitamme tarvittaessa laadukasta taustamusiikkia myös ruokailun aikana.